Paynet Sanal POS ile Anında Tahsilat

İçindekiler

Sanal POS, e-ticaret sitelerinde banka ve kredi kartı ile ödeme almayı sağlar. Paynet Sanal POS ise süreci hızlandırır, kolaylaştırır ve ödeme alma deneyimini iyileştirir. Size ayrıcalıklar tanıyan Paynet ile sorunsuz ve güvenilir bir ödeme alma deneyimi yaşayabilirsiniz. Peki, sanal POS ile nasıl ödeme alınır ve Paynet Sanal POS’un sunduğu avantajlar nelerdir?

Sanal POS ile Tahsilat Nasıl Yapılır?

Sanal POS kullanımı oldukça kolaydır. Çünkü arka plandaki süreç, ödeme kuruluşu ve banka tarafından yönetilir. Bu nedenle e-ticaret sitenizdeki sanal POS’tan ödeme alırken herhangi bir işlem yapmanız gerekmez. Sanal POS başvurunuz onaylandıktan sonra sitenize altyapı kurulumu yapılır ve ödeme almaya başlayabilirsiniz. 

Ödeme sürecinde müşterileriniz, kart bilgilerini kendileri girerek ödemeyi tamamlarlar. Kart bilgilerinin girilmesinin ardından doğrulama adımına geçilir. Banka ve kart sahibi tarafından gerekli doğrulamalar yapıldığında ödeme işlemi tamamlanır. Ödeme işlemi tamamlandıktan sonra ise kazandığınız ücret, önceden belirlenmiş olan tarihte, sisteme kayıtlı banka hesabınıza aktarılır. 

Paynet Sanal POS ile Tahsilatın Avantajları Nedir?

Paynet Sanal POS, hem e-ticarette hem de işletme içinde size özel ayrıcalıklar sunar. Bu ayrıcalıklar sayesinde müşteri memnuniyetini ve satışlarınızı artırabilirsiniz. Ayrıca sanal POS, işinizi büyütmeniz konusunda da faydalıdır. Paynet Sanal POS’un avantajlarına daha yakından bakalım. 

Tüm Kart Markalarına Taksit Seçeneği Sunar

Paynet Sanal POS ile tüm kart markaları için taksit seçeneği sunabilirsiniz. Alışverişlerde taksit seçeneği sunabilmek oldukça önemlidir. Taksitli satış imkânı sunduğunuzda, ödeme sürecini müşterileriniz için kolaylaştırmış olursunuz. Bu sayede müşterileriniz tarafından daha çok tercih edilirsiniz. 

Tek Sözleşme ile Tüm Kart Markalarından Ödeme Alma İmkanı Verir

Sanal POS almak için bankaları tercih ettiğinizde, her banka ile ayrı ayrı sözleşme yapmanız gerekir. Bu da ciddi bir zaman ve emek ihtiyacı anlamına gelir. Paynet Sanal POS ise size tek sözleşme ile tüm kart markalarından ödeme alma imkânı verir. Sadece Paynet ile yapacağınız anlaşma sayesinde tüm bankaların müşterilerine hizmet verebilir, her karttan ödeme alabilirsiniz. 

Tek Entegrasyonla Kolay Ödeme Almayı Sağlar

Paynet Sanal POS ile e-ticaret siteniz üzerinden kolayca ödeme alabilirsiniz. Entegrasyon kolaylığı sunduğu için zaman kaybı yaşamazsınız ve kısa sürede sanal POS’unuz hazır olur. Kullanıcı dostu arayüze sahip PayPortal ile de tüm ödeme ve tahsilat süreçlerini kolayca takip edebilir, nakit akışınızı yönetebilirsiniz.

ERP Entegrasyonu ile Operasyonel Yükü Azaltır

ERP entegrasyonu ile verimli bir bütünlük sağlayabilen Paynet Sanal POS, işlerinizi kolaylaştırır. ERP (enterprise resource planning/kurumsal kaynak planlama) süreçlerini pratik bir şekilde yürütmenize destek olan Paynet Sanal POS sayesinde operasyonel yük azalır, verimlilik artar.

Hem Sanal Hem de Fiziksel Ortamda Ödeme Alma İmkanı Sunar
 

Hem Sanal Hem de Fiziksel Ortamda Ödeme Alma İmkanı Sunar

Sanal POS, banka ve kredi kartlarından online tahsilat yapabilmek için kullanılan bir teknolojidir. Fakat Paynet Sanal POS, size fiziksel olarak tahsilat yapma imkânı da sunar. Sanal POS hizmetiyle birlikte CepPOS’u da kullanabilir ve fiziksel mağazanızda da ödeme alabilirsiniz. 

Paynet, zaman ve mekan bağımsızlığını temel alan CepPOS ürünü ile iş yeri sahiplerinin ya da mobil satış ekiplerinin akıllı telefonlar üzerinden dilediği an dilediği yerden tahsilat yapılabilmesine olanak tanıyor.

Her bir satış temsilcisi ya da tahsilat almak isteyen kullanıcı, CepPOS’u indirerek akıllı telefonunu ilave maliyet olmaksızın birer mobil POS cihazına dönüştürebiliyor ve bu sayede evde, ofiste, sahada tahsilatlarını anlık olarak gerçekleştirebiliyor.

Ödeme Yöntemlerini Çeşitlendirir

İnternet üzerinden alışveriş yapan tüketiciler için web sitelerinde yer alan ödeme seçenekleri oldukça önemlidir. Bu nedenle daha fazla ödeme alternatifi sunmak, satışları artırma konusunda etkilidir. Paynet Sanal POS sayesinde siz de ödeme yöntemlerini çeşitlendirebilir; banka kartı, kredi kartı, ön ödemeli kart ve sanal kart gibi tüm araçlardan ödeme kabul edebilirsiniz.

Yatırım ve POS Maliyetlerini Ortadan Kaldırır

Paynet Sanal POS’un sunduğu en önemli avantajlardan biri de maliyetleri azaltmasıdır. Sanal POS ile birlikte fiziksel POS yerine kullanabileceğiniz hizmetleri de bulunduğu için işletmenize ekstra POS yatırımı yapmanıza gerek kalmaz. CepPOS uygulaması sayesinde hiçbir yazılım, geliştirme vb. ücret ödemeden mobil cihazlarınızı POS olarak kullanabilir, mağazanızdaki müşterilerinizden de ödeme alabilirsiniz.

Sertifikaları ve Altyapısıyla Güvenli Ödeme Alma Deneyimi Sunar

En iyi sanal POS firmaları, sundukları güvenlik standartları ile öne çıkarlar. Bu açıdan öne çıkan firmalardan biri de Paynet’tir. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) onaylı Paynet Sanal POS, PCI-DSS sertifikasına da sahiptir. Ayrıca Paynet, güçlü altyapısıyla da ödeme işlemi ve tahsilat süreçlerini güvenli hâle getirir. 

Kendi web altyapısını SSL sertifikası ile koruyan Paynet, e-ticaret alanında faaliyet gösteren üye iş yerlerine SSL sertifikasını ücretsiz olarak sağlar ve bu sayede güvenli e-ticaret ortamı oluşması için iş yerleri ve kullanıcılara katkıda bulunur. 

Tüm bu avantaj ve ayrıcalıklardan faydalanmak için Paynet Sanal POS başvurunuzu hemen yapın, güvenli ve kolay ödeme alma deneyimi ile işletmenizi ileriye taşıyın.

 

5 dakika